coronavirus

FGC xifra en 4.000 euros els desperfectes pel macrobotellot a la UAB

Detalla pintades a l'interior de trens i a les instal·lacions de tres estacions

per A.H., Sabadell, Catalunya | 19 de setembre de 2021 a les 15:45 |
Situació dels FGC que comuniquen Plaça Catalunya amb la UAB | @aporelmar_
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha xifrat en 4.000 euros els desperfectes que van patir, tant instal·lacions de la xarxa ferroviària com els combois, relacionats amb el macrobotellot que es va organitzar al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el passat divendres a la nit. 

En un comunicat, FGC ha precisat que es van malmetre cinc portes de les màquines validadores d’accés i sortida de les estacions Universitat Autònoma, Les Fonts i Sant Cugat. A més, es van fer pintades a l’interior d’un tren i es van ocasionar danys en els seients d'un altre.


Ha explicat que davant la "demanda no prevista" d'usuaris el passat divendres, i per tal de "minimitzar" i evitar aglomeracions i riscos, "va adaptar, en base als recursos disponibles, la seva oferta amb rapidesa". Això es va traduir amb set combois addicionals més a la línia del Vallès. 

La companyia ha criticat i condemnat "enèrgicament els comportaments incívics" i ha recordat que aquestses conductes i desperfectes a les instal·lacions "afecten directament" totes les persones que utilitzen FGC.


Altres notícies que et poden interessar


​​​

​​​
​​​

 

Participació