Així ha quedat el Parc Catalunya després d'aplegar-se unes 3.000 persones

També hi ha hagut botellons a la Creu Alta i a Riu-sec

Un carretó d'un supermercat al mig del llac
Un carretó d'un supermercat al mig del llac | Dani Sánchez
04 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:21h
La primera nit de Festa Major de Sabadell s'ha fet visible perquè la festa, mai millor, dit s'ha allargat més enllà de l'horari que hi ha fixat al programa oficial -fins a les 23 hores-. I una gran part s'ha concentrat al Parc Catalunya, on s'hi han aplegat al llarg de la nit unes 3.000 persones, segons fonts municipals. 

El pas d'aquesta gentada ha deixat l'espai ple de brutícia, ampolles de begudes alcohòliques i refrescos i bosses de plàstic llençades per tot arreu. A més, al llac hi ha aparegut un carretó de supermercat, a més d'altres elements com cadires metàl·liques de bar. 
 

L'estat en el qual ha quedat l'espai Foto: Dani Sánchez

Ampolles i plàstics repartits arreu del Parc Catalunya Foto: Dani Sánchez


Al llarg del matí els treballadors de la concessionària de neteja, Smatsa, han estat netejant tota la zona. A més del Parc Catalunya, la Policia Municipal també ha identificat, aquesta passada nit, una concentració, al voltant d'un centenar de persones, a l'aparcament del carrer Pi i Margall, davant de l'Escola Creu Alta. Així com a Riu-sec, que s'ha dispersat en arribar les patrulles. 
 

Cadires de bar al llac del parc Foto: Dani Sánchez


El cos ha detingut una persona, per resistència a l'autoritat, en intervenir en una baralla que s'ha produït, també durant la primera nit de Festa Major, al Passeig de la Plaça Major entre un grup de joves.