Ràdio Sabadell enceta la temporada dels 20 anys de l'emissora

S'avancen una hora els programes matinals i l'esportiu del migdia

L'estudi de Ràdio Sabadell
L'estudi de Ràdio Sabadell | Juanma Peláez
A.H.
06 de setembre del 2021
El proper 1 d'octubre Ràdio Sabadell farà 20 anys i aquest dimarts, un cop acabada la Festa Major, encetarà la 21a temporada amb canvis a la graella per reforçar les emissions en directe en la franja del matí, de manera que els programes troncals com són El Cafè de la Ràdio i Al Matí avancen una hora d'inici.

Així, l'espai d'actualitat dirigit i presentat per Mireia Sans, que continuarà sent el despertador de la ràdio local, començarà a les vuit i l'espai de Raquel García ho farà a les 10.30 hores, per donar veu a totes les entitats socials i culturals de la ciutat. La informació seguirà al migdia amb el Notícies Migdia, editat i conduït per Núria Garcia. L'informatiu es reduirà i serà de 15 minuts, mentre que el Notícies Vespre, editat i presentat per Karen Madrid, conservarà la franja de 19 a 19.30 hores.

Una altra de les novetats serà el canvi d'horari de l'Hotel Suís, dirigit i presentat per Adrián Arroyo, que s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 13 hores, en lloc de les 14 com en la temporada anterior. L'actualitat esportiva seguirà a la graella amb Sabadell en Joc, que inclou les retransmissions dels partits del CE Sabadell, a més del Tribuna Preferent, l'espai de debat sobre l'actualitat arlequinada i que tornarà a estar capitanejat per Pau Vituri. 

L'emissora municipal mantindrà l'aposta per al gruix de programes temàtics que s'emetien la temporada passada que es fan en col·laboració amb la xarxa associativa de la ciutat.