Les funcions de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit, per «streaming»

Davant l'expectació aixecada, els artistes tornaran a la ciutat en un nou emplaçament on hi pugui assistir més gent

Musical de Dàmaris Gelabert
Musical de Dàmaris Gelabert | Cedida
A.H.
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:44h
Era una de les atraccions de l'agenda de la Festa Major de Sabadell d'enguany, entre les més de 200 activitats: la doble cita amb Dàmaris Gelabert i El Pot Petit. Dues funcions d'ambdós grups artístics a la Font de Can Rull, que s'estrena entre els 19 punts per on hi haurà activitats festives fins dilluns, i també es podran seguir per streaming.

Seran les actuacions de dissabte a les 12 hores de El Pot Petit i diumenge a les 17 hores de Dàmaris Gelabert. Es podran seguir pels canals municipals de Youtube i Instagram. A més, i "arran de l'expectació", ha afirmat l'Ajuntament, s'ha optat perquè aquests artistes puguin tornar a la ciutat en un altre moment.

La voluntat és que aquelles persones que s'han quedat fora de les 300 places limitades per funció, "com a conseqüència de les limitacions de la Covid-19", ha puntualitzat el consistori, puguin gaudir-ne. També serà de forma gratuïta i en un espai encara per determinar. Segons ha informat l'administració local, Damaris Gelabert ja ha confirmat la seva participació i s'està treballant amb El Pot Petit per "reprogramar-los properament".