Arrenca al Fresc Festival amb dedicació al personal essencial durant la pandèmia

El programa s'allarga fins al 17 de juliol amb gairebé una vintena de cites

L'espectacle de l'humorista Peyu
L'espectacle de l'humorista Peyu | Fresc Festival
A.H.
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 19:07h
El Fresc Festival 2021, la quarta edició del certamen d'estiu, ha tornat. Ho ha fet aquest diumenge a la nit  a l'amfiteatre dels jardinets de l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, l'organitzador d'aquesta iniciativa que enguany ha arrencat amb un homenatge al personal essencial durant la pandèmia

El gallardo español de l'humorista Peyu ha donat el tret de sortida d'aquest any, en què més d'un centenar de professionals dels àmbits sanitaris, sòcio-sanitaris i de l'ensenyament, l'alimentació i els cossos de seguretat, tant de Sabadell com del Vallès Occidental i de la resta de Catalunya han assistit, de forma gratuïta, a la representació.

El còmic ha alçat el teló d'una agenda que compta amb gairebé una vintena de cites que s'allargaran fins al 17 de juliol. Abans que pugés a l'escenari, però, ho va fer la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, que es va encarregar d'inaugurar davant d'una platea que es va omplir, complint amb el 70% de l'aforament, com marquen les autoritats sanitàries. 

Aquest dilluns l'humorista Peyu tornarà, a partir de les 21.30 hores, als jardinets de l'Espai Cultura per representar la funció de El gallardo español. En aquesta primera setmana del Fresc Festival hi haurà un dels plats forts de l'edició, Beth i l'actor Alberto San Juan.

18 espectacles en una vintena de dies
En total el certamen hi haurà 18 cites, la meitat de les quals seran de música, sis de teatre i tres de paraula. A més de noms com el de Beth, Peyu i Alberto San Juan hi haurà, l'activista David Fernández i d'altres del talent local com Van Gogh de l'actor sabadellenc Jaume Garcia i El muntaplats de la companyia Al Galliner.

Programacio Fresc Festival 2021 by Naciodigital on Scribd