Sant Quirze busca nom per a la Biblioteca Municipal

S'obre un procés participatiu pels 20 anys de l'equipament

L'equipament municipal encara sense nom
L'equipament municipal encara sense nom | Ajuntament de Sant Quirze
NacióSabadell
12 de juny del 2021
La Biblioteca Municipal de Sant Quirze arriba als 20 anys i l'Ajuntament ha obert un procés participatiu perquè la ciutadania esculli el nom d'aquest equipament cultural. Un procés que s'allargarà durant tot l'estiu i que ha arrencat aquest mes de juny amb la proposta dels noms.

La iniciativa té diverses fases, fins al dia 24 d'aquest mes, s'acceptaran les propostes, que podran fer els majors de 14 anys, entitats registrades al Registre Municipal i empreses i comerços amb domicili fiscal a la localitat. 

Un cop es tanqui aquesta part, la Comissió de Nomenclàtor de Vies Urbanes i Espais Públics, valorarà les opcions i les posarà a votació de la ciutadania, que serà de l'1 de juliol al 6 de setembre.  

La voluntat municipal és que, un cop acabada la Festa Major, el 8 de setembre, i amb prèvia validació de la Comissió, es doni a conèixer el nou nom. Precisament, el mateix dia que la Biblioteca bufarà 20 espelmes. Per últim, i com a tràmit, a la sessió ordinària del ple corresponent al mes de setembre, es donarà llum verda al bateig.