​La Joventut de la Faràndula recupera títols inèdits i emblemàtics per la temporada 2021-2022

Tornen "Els Pastorets" de cara l'època nadalenca

Imatge d'arxiu d'un assaig de la Joventut de la Faràndula
Imatge d'arxiu d'un assaig de la Joventut de la Faràndula | Juanma Peláez
NacióSabadell
20 de maig del 2021
La Joventut de la Faràndula tindrà temporada 2021-2022 i ha anunciat algunes propostes inèdites i emblemàtiques que la integren. Serà un curs especial, ja que l’entitat de teatre amateur estrena junta, amb Anna Vidal al capdavant, escollida el passat mes de març i sent la primera dona que l’encapçala.

 
El teló s’alçarà amb un títol que es va veure a Sabadell fa més de deu anys i que va arrossegar més de 10.000 espectadors: La Blancaneus i els set nans. Sota la direcció d’Albert González, amb nou repartiment i que es representarà al novembre al Teatre la Faràndula.
 
Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres tornaran al calendari nadalenc, després que l’any passat s’haguessin de suspendre. També es reprèn El Préssec Gegant d’Alba Grau i Xavi Clapés, que es va haver d’aturar la temporada 2019-2020 per la pandèmia i així, es podrà acomiadar el març de 2022.
 
També es recupera Aladí per al maig, “la gran estrena” del curs passat i que està dirigit per Joan Bla. Una obra que “comptarà amb una gran posada en escena” i amb una banda sonora creada pel compositor sabadellenc Oriol Padrís.