La Policia Municipal de Sabadell fa una seixantena d'intervencions coincidint amb el final de l'estat d'alarma

L'intendent major del cos, Joan Antoni Quesada, destaca el bon comportament de la ciutadania

Imatge d'arxiu d'un control policial durant l'estat d'alarma
Imatge d'arxiu d'un control policial durant l'estat d'alarma | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:29h
Aquest cap de setmana, entre les 22 hores de dissabte i la mitjanit i matinada de diumenge, es preveien unes hores complicades, ja que dequeia l'estat d'alarma, el segon aprovat pel govern espanyol durant la pandèmia, així almenys ho esperava la Policia Municipal de Sabadell. Finalment, es van fer una seixantena d'intervencions. 

Així ho va detallar l'intendent major, Joan Antoni Quesada, precisant que "la majoria" van estar relacionades amb l'ús de la mascareta i la concentració de més nombre de persones de les permeses. 

Quesada va reconèixer que va ser una nit "tranquil·la" i va afegir que "fins i tot, millor del que esperàvem". Va afirmar que tot i el moviment de persones, va haver-hi "un alt nivell de responsabilitat amb el compliment de la normativa" per evitar la propagació de la Covid-19. 

La Policia Municipal de Sabadell va reforçar la presència als carrers, amb més agents i més repartits, "equiparable a una nit de Sant Joan o Cap d'Any", va subratllat Quesada. Un major control coincidint amb el final de l'estat d'alarma, després de més de sis mesos actiu i que, entre d'altres coses, ha limitat la restricció de moviment.