Unes 250 persones tornen a sortir als carrers de Sabadell per protestar contra la «violència policial»

S'han tombat una desena de contenidors i no hi ha hagut detinguts

La concentració als jutjats de Sabadell
La concentració als jutjats de Sabadell | Juanma Peláez
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:38h
Unes 250 persones han tornat a sortir als carrers de Sabadell per protestar, aquesta vegada, contra la "violència policial" arran de les manifestacions que convocades arreu del territori per la detenció i empresonament del raper Pablo Hasél i que ha deixat nombrosos ferits, a una noia li han buidat un ull, i detinguts. 

Si fa dos dies, la cita va ser a plaça Sant Roc, amb diferents impulsors, aquesta vegada el CDR Sabadell havia emplaçat als jutjats de la ciutat, perquè "tots els contenidors del món valen un sol ull", així com en defensa del jovent. 
 

Un manifestant davant els mossos als jutjats Foto: Juanma Peláez

 

El cordó policial de Mossos Foto: Juanma Peláez

La protesta a Sabadell Foto: Juanma Peláez


La mobilització s'ha desplaçat de les dependències judicials a les policials. Primer, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Crits i consignes contra els agents, la llibertat d'expressió i record per a Hasél. I des d'aquí s'ha mogut fins a la seu de la policia espanyola. En tot moment, custodiats per les policies Municipal i catalana, que ha custodiats els jutjats i les comissaries. 
 

Els agents col·locant contenidors Foto: Juanma Peláez

La pancarta encapçalant la manifestació Foto: Juanma Peláez


El nombre de manifestants s'ha reduït, després de concentrar-se davant la comissaria espanyola, però un gruix del grup s'ha desplaçat per la Gran Via i ha començat a arrossegar contenidors, situant-los al mig del carrer, així com per Vilarrubias i fins a la plaça de les Dones del Tèxtil. 
 

Els antiavalots dels Mossos Foto: Juanma Peláez

Els Mossos atents al seguici Foto: Juanma Peláez

Diverses unitats dels antiavalots han perseguit els manifestants amb les furgonetes, però no hi ha hagut càrregues, ni actuació policial, ja que la mobilització s'ha diversificat un cop ha arribat a la plaça de les Dones del Tèxtil. Fonts dels Mossos han assegurat que no té constància de detinguts a la ciutat per les protestes d'aquesta nit. 
 

Els efectius policials desplegats per la manifestació Foto: Juanma Peláez