1 de 10
equipament municipal

El Gimnàs municipal, salvat a última hora

El consistori descarta ara tancar l'equipament per fer-hi activitats dirigides

El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou | Albert Hernàndez
per NacióSabadell, Sabadell | 23 de desembre de 2020 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gimnàs municipal no tancarà i l'1 de gener i conservarà l'activitat, com a mínim, fins l'any vinent. Amb un acord d'última hora i els vots a favor d'ERC, Podem, Crida i Ciutadans, en ple extraordinari s'ha aprovat la proposta que reclama "el manteniment del servei del gimnàs municipal" i que es formi una taula de treball durant el proper mes de gener -formada per partits, representants d'usuaris, treballadors i tècnics-, per establir una fórmula de gestió de titularitat pública i que també prioritzi la gestió directa. 

L'Ajuntament va anunciar el passat 24 de novembre que tancava l'espai per manca d'abonats i que un cop s'acabés el contracte actual de la concessió, el 31 de desembre, no es renovaria. L'alcaldessa, Marta Farrés, en el darrer ple ordinari de 2020, va explicitar que aquesta relació contractual va acabar el 2017, sense que es pogués prorrogar, però es va fer, perquè "no es pot deixar de prestar el servei, amb la condició que es fes un concurs". Tanmateix, "ni el 2018, ni el 2019, ni el 2020 es va fer. I estem en una situació d'al·legalitat". 


El ple extraordinari el 23 de desembre 

El ple extraordinari, que va demanar ERC, que va anunciar en el ple ordinari d'aquest darrer mes de l'any, per debatre el tancament continua al calendari i se celebrarà el dimecres, 23 de desembre. 


 

 

Participació