Un menor intenta endur-se de matinada una figura del pessebre instal·lat a la plaça Sant Roc

El jove també està denunciat per resistència a l'autoritat

El pessebre instal·lat a la plaça Sant Roc
El pessebre instal·lat a la plaça Sant Roc | ACN
NacióSabadell
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:52h
Un menor, de 17 anys, va intentar endur-se una figura del pessebre que hi ha instal·lat a la plaça Sant Roc. Una temptativa de robatori que es va produir la matinada de dissabte, a les 2.05 hores, quan la Policia Municipal de Sabadell el va enxampar. 

Un agent va veure el noi intentant arrencar l'estàtua de l'establia, situada a les portes de l'Ajuntament. A més, es va resistir durant la seva detenció, segons ha detallat el cos policial sabadellenc. Per això, se l'ha denunciat per ser presumpte autor d'un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat, temptativa de furt i per danys intencionats al pessebre. 

Dona la casualitat que fa justament una setmana, tal com va explicar el Diari de Sabadell, una altra persona va provar el mateix i va córrer la mateixa sort. En aquest cas, el guarda de seguretat que custodia l'element decoratiu nadalenc va frustrar el robatori i la persona va fugir. 

El pessebre es va inaugurar el passat 12 de desembre i compta amb figures com la del nen Jesús, Sant Josep, el bou i la verge Maria, entre d'altres, la voluntat, tal com va assegurar l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, és anar ampliant el repertori amb el pas dels anys.