equipament municipal

El Gimnàs municipal mantindrà l'activitat física el 2021

El consistori descarta ara tancar l'equipament per fer-hi activitats dirigides

per Albert Hernàndez , Sabadell, 14 de desembre de 2020 a les 11:47 |
El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou | Albert Hernàndez
El Gimnàs municipal no tancarà i l'1 de gener i conservarà l'activitat. Així ho va avançar el Diari de Sabadell i ho ha confirmat el regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, aquest dilluns, després de la Junta de govern local, en què ha afirmat que es va traslladar als usuaris aquestes novetats la setmana passada.

Cortés ha explicat que es faran activitats dirigides i que la gestió anirà a càrrec d'una entitat, un procediment, tal com ha precisat, que es farà "a través d'un concurs o una licitació, encara s'està treballant en aquest escenari". El regidor ha admès que amb aquest nou acord "tots perdem una mica i amb el resultat global tots acabem guanyant".   


La voluntat, tal com ha subratllat, és "poder encaixar" aquesta intenció que segueix l'activitat per als socis de l'equipament municipal. Ha assegurat que els usuaris del Gimnàs ho van rebre "de manera positiva".  

L'Ajuntament va anunciar el passat 24 de novembre que tancava l'espai per manca d'abonats i que un cop s'acabés el contracte actual de la concessió, el 31 de desembre, no es renovaria. L'alcaldessa, Marta Farrés, en el darrer ple ordinari de 2020, va explicitar que aquesta relació contractual va acabar el 2017, sense que es pogués prorrogar, però es va fer, perquè "no es pot deixar de prestar el servei, amb la condició que es fes un concurs". Tanmateix, "ni el 2018, ni el 2019, ni el 2020 es va fer. I estem en una situació d'al·legalitat". 


El ple extraordinari el 23 de desembre 

El ple extraordinari, que va demanar ERC, que va anunciar en el ple ordinari d'aquest darrer mes de l'any, per debatre el tancament continua al calendari i se celebrarà el dimecres, 23 de desembre. 

 

 

Participació