Una trentena de vespes sense sortir de Sabadell per «La Marató» de TV3

Recolliran diners pel programa televisiu i acabaran la ruta al Taulí

Les dues vespes portant l'Ambaixador Reial l'any passat
Les dues vespes portant l'Ambaixador Reial l'any passat | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de desembre del 2020
Actualitzat el 12 de desembre a les 20:03h
El proper 20 de desembre hi ha una cita, una tradició en època nadalenca, La Marató de TV3 i Sabadell serà un dels platós, l'Hospital Parc Taulí. La ciutat ajudarà en aquesta iniciativa i una de les seves entitats, entre tot el teixit associatiu, que participarà serà el Vespa Club Sabadell amb la desfilada per una vintena o una trentena d'aquestes clàssiques motocicletes pel municipi. 

I ho faran per la localitat, complint amb el confinament municipal de cap de setmana. I és que aquesta, i d'altres restriccions, han limitat o fins i tot aturat l'activitat de l'associació que estava acostumbrada a sortir a passejar les dues rodes arreu del territori. 

La ruta per la capital vallesana, encara falta conèixer el recorregut exacte, començarà a la plaça de les Termes, on es troba la seu social. Allà se celebrarà, a partir de les 9 hores, un esmorzar solidari (per inscriure's a l'àpat), per a una cinquantena o seixantena de persones, complint amb les mesures sanitàries de distància social i l'ús de mascareta.  

Un cop acabat el primer àpat del dia, a partir de les 11 hores, les vespes, entre unes 20 o 30, sortiran als carrers de Sabadell. Durant uns 45 minuts voltaran amb la finalitat d'arribar al Taulí, on participaran, amb d'altres entitats, en l'homenatge al personal sanitari.