coronavirus

El Festival de Contes Vet Aquí Sabadell dissenya una «edició d'urgència»

Se celebrarà des d'aquest dijous i fins diumenge

per NacióSabadell , 9 de desembre de 2020 a les 10:17 |
Portades de diferents contes | Albert Segura
El Festival de Contes Vet Aquí ha dissenyat una "edició d'urgència" -la cinquena- per dur-se a terme a partir d'aquest dijous i fins divendres. Serà una cita amb actes en línia, transformant el format habitual del certamen i amb una "programa més reduït" per les restriccions marcades per la Covid-19.

L'acte inaugural tindrà lloc al Saló Principal del Teatre Principal, en el qual l'actor Arnau Vilardebò hi presentarà el seu espectacle in Vers. Entre dijous i divendres, a més, les biblioteques municipals de la ciutat faran, a través del seu canal de YouTube, oferiran sessions de contes a càrrec de Carmina Mas, Laberta Delpoblet, Marta Gorchs, Pepa Florida, Rah-mon Roma, Rosa Fité i Susagna Navó.


També s'ha virtualitzat la tradicional sessió de contes a l'Aula Hospitalària de Parc Taulí. Sherezade Bardají, Rosa Fité, Marta Gorchs, Susagna Navó i Rah-mon Roma han enregistrat unes petites sessions de narració i música per aquest divendres. Aquest dissabte hi haurà la tradicional sessió de contes per a nadons. En paral·lel, aquest mateix dia, els rondallaires de Caravàs explicaran Contes per Telèfon als avis i àvies de la Residència Allegra.

El Festival de Contes Vet Aquí s'havia de celebrar el passat mes de març, però es va ajornar per l'esclat de la pandèmia, i l'Associació Caravàs, organitzadora de la iniciativa, ha garantit que la vol dur a terme "per no faltar a la cita i, sobretot, perquè en un moment com l'actual els contes i la narració oral, com tota la Cultura, són més necessaris que mai", ha assegurat Mireia Llunell, presidenta de l'entitat.


Enguany, servirà per fer una "contribució a millorar la situació en general, però no es pot considerar la cinquena edició perquè no la podrem celebrar com voldríem", ha dit Llunell.


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació