L'Escola Samuntada proposa una aventura al riu Ripoll per col·laborar amb la «Marató de TV3»

Es tracta d'una iniciativa feta pels alumnes del centre

El riu Ripoll, al seu pas per Sabadell.
El riu Ripoll, al seu pas per Sabadell. | Albert Segura
NacióSabadell
30 de novembre del 2020
L'AMPA de l'Escola Samuntada ha engegat aquest cap de setmana una iniciativa que barreja aventura i solidaritat. Ha organitzat una mena de gimcana pel riu Ripoll i la recaptació que aconsegueixi es destinarà a l'edició d'enguany de la "Marató de Tv3", que està centrada en lluita contra la Covid-19.

Han creat un joc de pistes, repartides per diversos punts del Ripoll. S'anomena "Aventura a la Natura" i es tracta d'un mapa elaborat pels alumnes del centre escolar, on es detalla la ruta a fer i amb "pistes" per tot l'itinerari que s'acaben traduint en un trencaclosques. 

Ordenant totes les peces trobades, apareix la imatge final. I la versió solidària arriba amb l'aportació de tres euros per adquirir el mapa, que es pot fer a través d'una transferència al compte bancari de l'AMPA o bé, a gairebé una desena d'establiments de la ciutat del centre, la Creu Alta ei nord de la ciutat (consulteu aquí les botigues).

Tot el que es reculli anirà a la "Marató de TV3" i el joc estarà actiu fins al 18 de desembre. Des de l'AMPA es fer-ho en família, calçar-se "unes bones sabates" i sortir a l'aventura.