GRÀFIC Estabilització d'ingressos a planta i l'UCI del Taulí

Tres morts més en les últimes 24 hores i ja n'hi ha hagut vuit en quatre dies de novembre

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
05 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:49h
La pressió del coronavirus a l'Hospital Parc Taulí s'ha estabilitzat aquests dos últims dies, ja que els ingressos es mantenen pràcticament igual, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. Així, a planta hi ha 115 pacients i a l'UCI/semicrítics 34, els mateixos registres que fa 24 hores i 48, amb l'única novetat que s'ha tornat a situar per sota dels 150 usuaris totals -149-.

Tot i així, continuen sent registres semblants, en el cas de l'UCI, de finals d'abril, quan aleshores hi havia 32 i en una clara línia descendent. No així el nombre d'hospitalitzats que es conserven en uns valors més pròxims als dels primers dies de maig.  
 
Quant a defuncions, en aquest penúltim mes de l'any segueixen disparant-se, hi ha hagut tres decessos en les últimes 24 hores, cosa que eleva la xifra total de novembre a vuit en només quatre dies. De fet, excepte dimarts cada dia hi ha hagut notificació d'alguna mort per la Covid-19. 

Des del passat cap de setmana, començant per divendres, cada dia s'ha notificat una defunció, excepte el passat dimarts. Tenint en compte que octubre va tancar amb 30 morts -tot i que cal recordar que d'aquesta vintena de decessos, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre-.

Amb aquestes noves pèrdues de vida, notificades aquest dijous, en total, des de l'esclat de la pandèmia a l'Hospital Parc Taulí, ja hi ha hagut 433 morts.