GRÀFIC El Taulí supera el centenar d'ingressos i acumula una vintena de pacients a l'UCI

Una nova defunció el cap de setmana i ja n'hi ha hagut 420 des de l'esclat de la pandèmia

L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell
L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell | Juanma Peláez
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:05h
L'Hospital Parc Taulí ha superat, aquest cap de setmana, el centenar d'ingressats per coronavirus. En total hi ha 105 hospitalitzats, dels quals 21 són pacients a l'UCI o semicrítics, segons ha detallat el mateix centre hospitalari. D'aquesta manera, s'ha confirmat la progressiva afectació de la Covid, en clara línia ascendent des de fa deu dies. 

Hi ha nou ingressos més que dijous passat, sis dels quals a planta i tres a l'UCI. Unes xifres que no es veien des del mitjans de maig. Concretament, des del dia 13, quan hi havia 106 pacients, 12 dels quals a l'UCI.
 
Els actuals 21 pacients a l'UCI o semicrítics és la xifra més alta des de principis de maig i que s'ha disparat aquest mes d'octubre, quan durant la primera setmana, va arribar tenir dos ingressats

Quant a defuncions, el cap de setmana ha tancat amb una nova mort, cosa que eleva la xifra del mes a 25 -tot i que cal recordar que d'aquesta vintena de decessos, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre-. En total, des de l'esclat de la pandèmia, ja hi ha hagut 420 decessos.