​El «Diari de Sabadell» acomiada el seu director

L’empresa ha decidit prescindir d’Albert Solé un any després de l’arrencada del nou projecte editorial

Albert Solé, director del Diari de Sabadell
Albert Solé, director del Diari de Sabadell | NS / Cedida
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:29h
L’empresa editora del Diari de Sabadell, Novapress Edicions, ha anunciat l’acomiadament de qui ha fet de director del mitjà des de la seva tornada als quioscos, Albert Solé. Solé va incorporar-se al capdavant del mitjà a l’abril de l’any passat, un cop l’editora va anunciar la compra de la capçalera i la seva progressiva reinvenció, tant pel que feia a maqueta, orientació i estil.

La decisió s’ha pres just aquest dijous, a poques hores que arrenqués la campanya de les eleccions municipals, un relleu que suposa deixar la direcció de manera interina en mans de l’editor, Marc Basté, i el cap de redacció, el periodista Miquel Àngel Luque. L'empresa ha agraït a Solé la dedicació aquest any que ha estat al capdavant del projecte a través.

No obstant, editor i periodista no han coincidit en alguns dels posicionaments defensats des de les pàgines del diari, motiu pel qual s’han generat certes tensions que han acabat derivant en el punt i final de la relació contractual.

Per la seva banda, a través del seu perfil a Twitter, Solé assegura que la decisió ha estat de l’empresa, i aprofita per desitjar molta sort als companys que deixa a la redacció del carrer Les Valls. El periodista va arribar com a director del Diari de Sabadell procedent del diari Ara, però abans havia treballat tant en mitjans de comunicació tant en làmbit local com en el nacional.
 
Des de l’any 1999 fins el 2001 va estar vinculat al diari El Punt, en l’edició vallesana de Rubí, des d’on va fer el salt a l’emissora ONA Catalana (fins el 2002). Poc després va integrar-se a la plantilla del diari L’Esportiu, on hi va ser durant 8 anys, fins que finalment va entrar a formar part de la redacció del diari Ara just en el moment de la seva fundació.