Avui s'estrena «Les de l'hoquei», la nova sèrie de TV3 rodada al Vallès i que estarà disponible a Netflix

La producció catalana té una clara aposta feminista i estrenarà capítol aquesta nit a les 21:55h

«Les de l'hoquei», la nova sèrie catalana que s'estrenarà també a Netflix
«Les de l'hoquei», la nova sèrie catalana que s'estrenarà també a Netflix | TV3
29 d'abril del 2019
Aquest dilluns arriba Les de l'hoquei, la nova ficció de TV3 que promet agafar el relleu de Merlí. La televisió pública catalana estrena el primer capítol a les 21:55h d'aquesta nit, mostrant una aposta clara i contundent per una producció amb una gran presència de dones en els papers protagonistes. La ficció inclou banda sonora original amb una cançó de la rapera barcelonina KYNE feta exclusivament per a la sèrie: Juntes s'estrenarà també a Spotify i iTunes. S'escoltaran cançons feministes i reivindicatives, com aquesta de TESA, anomenada Dones, que ja surt al vídeo promocional.


Les de l'hoquei presenta el Club Patí Minerva, un equip d'hoquei patins femení. Les set jugadores, juntament amb la seva nova entrenadora, lluitaran per mantenir viva la secció dins d'un club que ho aposta gairebé tot per la secció masculina. La sèrie gira al voltant de la reivindicació de l'esport femení, de les vides adolescents de les set noies i per com busquen el seu espai a la vida. Els personatges tindran els seus Instagram personalitzats on es podran seguir novetats de la sèrie en forma transmèdia.

TV3 torna a apostar, després de Merlí, per una producció jove, amb una marcada consciència social i reivindicativa, que atraparà al públic adolescent, juvenil i adult. A més, serà la primera sèrie amb un enorme cartell de protagonistes dones en català que ocupa la graella en prime time.