​ERC Sabadell incorpora novetats en una llista que tanca Gabriel Rufián

L'exalcalde suma l'advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció Raul Garcia Barroso i la germana de Muriel Casals, Isabel Casals

29 de març del 2019
Actualitzat a les 23:08h
Assemblea d'ERC a Sabadell
Assemblea d'ERC a Sabadell | ERC
L'Assemblea d'Esquerra Sabadell ha aprovat aquest divendres al vespre la llista per a les eleccions municipals. A les incorporacions que us va avançar NacióSabadell de l'advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció Raul Garcia Barroso i la germana de Muriel Casals, Isabel Casals, s'hi suma un nom destacat com ho és el del diputat a Madrid Gabriel Rufián, que tanca el llistat.

L'assemblea ha ratificat la llista per a les eleccions municipals, encapçalada per Juli Fernàndez i que compta amb el regidor d'Acció Social, Gabriel Fernàndez, com a número dos. Pel que fa als altres dos actuals regidors d'ERC, Montserrat Chacon i Xavi Guerrero, no repeteixen en cap lloc de la llista.

En el seu lloc, Fernàndez fitxa Èlia Soriano, gestora de qualitat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que serà la número 2, mentre que Glòria Llobet, procedent del Jovent Republicà, serà la número 4. El president local d'ERC, Santi Valls, apareix com a número 5, mentre que al número 6 hi trobem la que podria ser la primera sabadellenca d'ètnia gitana en entrar a l'Ajuntament com a regidora, Paqui Maya, coneguda com a "Popi".

La segueixen Garcia Barroso, com a 7, i Isabel Casals, com a 8. En el llistat també hi trobem sabadellencs com Clara Palau, representant del col·lectiu trans de la ciutat, o Pep Navarro, cosí de Jordi Cuixart. La llista queda així:
    
1- Juli Fernàndez
2- Èlia Soriano (Independent)
3- Gabriel Fernàndez
4- Glòria Llobet (Jovent Republicà)
5- Santi Valls
6- Paqui Maya “Popi” (Independent)
7- Raul Garcia Barroso (Independent)
8- Isabel Casals
9- Pere Farres
10- Clara Palau
11- Pep Navarro
12- Imma Cabré
13- Quim Belmonte (Jovent Republicà)
14- Sandra Fructuoso
15- Xavier Belmonte
16- Elisabet Revetlles
17- Eloi Solà
18- Alba Torras (Jovent Republicà)
19- Jaume Oliveras
20- Laia Girós
21- Blai Gasol
22- Montserrat Subirana
23- Àlex Callao
24- Carlota Gallés (Jovent Republicà)
25- Manel Ruiz
26- Mercè Valls
27- Gabriel Rufián