​Ciutadans designa Adrián Hernández com a nou portaveu a Sabadell

Agafa el relleu a José Luís Fernández amb la mirada posada a les eleccions municipals de 2019

Adrián Hernández i Joan García, aquest dilluns a Sabadell
Adrián Hernández i Joan García, aquest dilluns a Sabadell | Albert Segura
03 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:10h
Ciutadans designarà Adrián Hernández com a nou portaveu del grup municipal a Sabadell. Així ho ha anunciat qui va ser cap de llista l’any 2015 i diputat, Joan García, en una roda de premsa celebrada aquest dilluns a l’Ajuntament, on ha apuntat que el canvi es farà efectiu a partir del proper mes d’octubre.

La formació encara, així, l’inici de curs que acabarà amb les eleccions municipals del proper mes de maig, on la força taronja espera poder formar govern a la capital vallesana. “L’objectiu es adaptar l’acció política del partit i del grup municipal a les necessitats de la ciutat i encarar el treball que caldrà fer per preparar les eleccions municipals de 2019”, ha assenyalat García.

En aquest sentit, ha especificat que la configuració de la candidatura es farà a la vegada que a la resta de tot l’Estat, un procés general que es durà a terme durant la tardor i que s’acabarà de tancar entre finals d’any i principis de 2019, “depenent de la situació política”, ha especificat. En aquest sentit, la força espera obtenir un major nombre de suports que al 2015, quan va entrar a l’Ajuntament per primer cop i amb tres regidors.

“Ens hem convertit en el referent de l’oposició, s’ha fet molt bona feina amb José Luís Fernández com a portaveu en un any marcat pel procés i tot el què ha passat a Catalunya, ara toca fer un impuls diferent per preparar les eleccions”, apunta Hernández, que ha agraït la feina feta pel seu antecessor.