«Al Tanto que va de Canto» guanya el concurs «Joc de Cartes» de TV3

El local del carrer Sant Pau de Sabadell és considerat el millor punt de restauració de fusió del Vallès Occidental | Competia contra tres restaurants de Terrassa

Moment final del programa Joc de Cartes
Moment final del programa Joc de Cartes | TV3
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 28 d'abril a la 13:57h
 



El restaurant Al Tanto que va de Canto, de Sabadell, ha guanyat el concurs "Joc de cartes" de TV3, que aquest dijous ha visitat el Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de fusió de la comarca. Amb un total de 148 punts, s’ha endut el reconeixement tant dels altres tres concursants, tots tres de Terrassa, i del presentador del programa, el també terrassenc Marc Ribas. El premi: 5.000 euros.
 
Carles Ruiz, conegut com a Tato, ha explicat que el nom del restaurant prové de l’origen com a vinacoteca, un negoci que va engegar amb qui llavors era la seva parella i amb qui avui, tot i no seguir amb la seva relació sentimental, mantenen el vincle com a socis, treballant junts.
 
“A casa ho fem tot menys els calers”, responia en Tato davant la pregunta de si tot es produïa al local del carrer Sant Pau. El compte: 109.50 euros per quatre persones, i una puntuació dels altres tres restauradors de 108 sobre 150, la més alta. Marc Ribas també li ha donat la puntuació més elevada, de 40 punts, sumant un total de 148 punts.