Des del diari Pallars Digital confiem i creiem en la lliure distribució de la informació i el coneixement. Com hem fet fins ara, volem que tothom que hi estigui interessat pugui llegir els nostres continguts de manera gratuïta. Però a la vegada som conscients que amb els ingressos publicitaris no n'hi ha prou per subsistir i que ara, més que mai, necessitem la col·laboració dels nostres lectors, els mateixos que en aquests quatre anys ens han ajudat a convertir-nos en el mitjà de comunicació de referència al Pallars. 

5 MOTIUS PER FER-SE SOCI/A DE PALLARS DIGITAL

Tot plegat, per només 3 euros al mes!!

¹ Tot els socis tindran dret a votar per escollir la temàtica dels reportatges que Pallars Digital publicarà a partir del 2017.
² Entre tots els socis se sortejaran mensualment productes pallaresos, activitats, així com descomptes, promocions i avantatges exclusius.

SORTEIG NOVEMBRE: SOPAR PER A DUES PERSONES AL CAFÈ DE LA UNIÓN DE LA POBLA DE SEGUR!

El sorteig del mes de novembre pels socis de Pallars Digital consisteix en un sopar per a dues persones al Cafè de la Unión de la Pobla de Segur, un espai que manté l’essència dels cafès del segle XIX. Entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de novembre. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem el premi. Molta sort!

QUÈ HE DE FER PER FER-ME SOCI/A?

Només has d'omplir el següent formulari: