​Maxcolchon obre botiga a Vic

La multinacional celebra aquest dijous la primera obertura de l'any al Polígon Sot dels Pradals de la capital d'Osona, una exposició de productes de descans oberta al públic de dilluns a dissabte

La firma valenciana Maxcolchon obre una nova botiga a Vic, al Polígon Sot dels Pradals.
La firma valenciana Maxcolchon obre una nova botiga a Vic, al Polígon Sot dels Pradals. | Maxcolchon
Osona.com
11 de gener del 2024

Aquest dijous, la multinacional Maxcolchon inaugura una nova botiga de més de 300 m2 a Vic, al camí de la Tolosa del Polígon Sot dels Pradals, coincidint amb l'inici de les rebaixes i amb una campanya farcida de descomptes per sorprendre els clients. L'establiment oferirà un extens horari d'obertura: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16:30 a 20:30 hores, mentre que els dissabtes serà de 10 a 20:30 ininterrompudament.

La firma valenciana presenta una exposició de productes que compta amb una gran varietat de matalassos per cobrir les necessitats de descans de qualsevol persona, als que s'hi sumen diferents tipus de canapès fixos i abatibles, bases, capçals, coixins i roba de llit ideals per crear l'equip de descans que necessiti el client. A més, Maxcolchon ofereix una àmplia gamma de productes a un preu competitiu i el millor assessorament personalitzat per escollir el dormitori.
 

Maxcolchon ofereix una extensa varietat de matalassos per cobrir les necessitats de descans dels clients. Foto: Maxcolchon

 

Benvinguts al descans

El pla d'expansió de la firma Maxcolchon pretén respondre a les necessitats dels seus clients amb la finalitat d'estar present en els punts més importants de la geografia espanyola. La multinacional ha estat capaç de realitzar un creixement exponencial en els últims anys, situant-se en el sector del descans amb la xarxa més extensa de botigues pròpies. El seu objectiu se centra a arribar als 100 punts de venda propis.


 

Un ventall d'avantatges

La firma despunta sobre els seus competidors per controlar tot el procés de fabricació i venda. Entre el gran ventall de productes que ofereix en destaquen la garantia de satisfacció 100% del client i les 100 nits de prova pel que fa als matalassos. I sense oblidar la gran varietat de formes de pagament que ofereix, essent el finançament l'opció escollida amb més freqüència pels clients.

El punt de valor de la marca valenciana resideix en la personalització gràcies a la possibilitat de fabricar qualsevol classe de matalàs a mida, sense oblidar els més de 40 tons diferents i l'extensa varietat de teixits disponibles en suports i capçals de llit que permeten dissenyar qualsevol habitació al mil·límetre.
Arxivat a