​Xavier Farrés, alcaldable d'Ara Vic, presenta oficialment l'equip que l'acompanyarà el 28-M

Metge de professió, el candidat, que ja disposa d'experiència en política municipal, s'envolta de persones de diferents àmbits "que s'han arremangat per tirar endavant la ciutat"

Xavier Farrés flanquejat per l'equip de persones que configuren la llista electoral pel 28-M d'Ara Vic-Pacte Local.
Xavier Farrés flanquejat per l'equip de persones que configuren la llista electoral pel 28-M d'Ara Vic-Pacte Local. | Osona.com
29 d'abril del 2023


Xavier Farrés, alcaldable d'Ara Vic-Pacte Local, una candidatura de nova formació que compta amb el suport de Centrem, el PDECat i Independents, ha presentat oficialment l'equip que l'acompanyarà a la carrera electoral del 28-M.

Metge de professió, Farrés ja té experiència en política municipal, ja que durant el govern de Josep Maria d'Abadal va ser regidor de Benestar Social, Família, Salut i Joventut. Ara, ha decidit fer un pas endavant i postular-se com a candidat a assolir l'alcaldia vigatana perquè, diu, la ciutat necessita un canvi. "Tenim projecte per liderar Vic, fa temps que hi treballem", remarca.

"Al líder el fan bo els equips", subratlla el candidat d'Ara Vic, fent menció a la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. Un equip format per "un conjunt de persones de diferents àmbits que s'han arremangat per tirar endavant la ciutat" on a la part alta compta amb experiència però també amb joventut. En aquest ordre, doncs, acompanyaran a Farrés la graduada en Turisme i màster en Protocol i Comunicació Empresarial Elisenda Carrera (2), l'empresari Joan Font (3), l'advocat Xavier Capelles (4) i l'emprenedora i experta en gestió empresarial Marta Anfruns (5). En total, un equip format per 21 persones i 8 suplents.