​Centelles està de Carnaval

A la rua, aquest dissabte 11 de febrer, hi participaran unes divuit colles

Pregó del Carnaval de Centelles 2023.
Pregó del Carnaval de Centelles 2023. | Toni Carrasco
Toni Carrasco
07 de febrer del 2023
Actualitzat el 10 de febrer a les 10:31h
Centelles ja està de Carnaval. Després d'una multitudinària 25a edició del Cau de Bruixes, el passat cap de setmana, on des de l'organització calculen que hi van passar unes 10.000 persones, arriba una nova setmana de disbauxa amb l'esperat Carnestoltes, una festa de la qual ja se'n va donar el tret de sortida el diumenge amb el pregó a càrrec de les Teresines Sardanistes del poble. El de Centelles és un dels carnavals més esperats d'Osona, i després d'uns anys de pandèmia i restriccions, s'espera una rua amb molta participació.

El municipi ja està a punt per a la gran Rua de Carnaval d'aquest dissabte 11 de febrer. De moment, ja hi ha inscrites unes divuit colles que participaran en la desfilada, i es calcula que més de mil persones disfressades de totes les edats recorrin els carrers més emblemàtics de Centelles. La rua sortirà de davant de la residència Sant Gabriel, a les sis de la tarda, i acabarà davant del pavelló esportiu on tindrà lloc el Ball de Carnestoltes amb la Banda Neon.

Des d'aquest dilluns i a través de les xarxes socials i de la pàgina web de l'Ajuntament, s'han començat a escampar les consignes esbojarrades del Rei del Carnestoltes, un seguit de reptes pels més atrevits i esbojarrades.

El divendres 10 de febrer serà el torn del carnaval de les escoles, amb la participació de l'escola bressol Niu d'Infants i les escoles Ildefons Cerdà, Xoriguer i Vedruna-Sagrats Cors.
Arxivat a