1 de 10
Equipaments municipals

El Club Patí Vic passa a mans de l'Ajuntament

A partir d'aquest diumenge 1 de gener de 2023 el consistori vigatà gestionarà l'equipament esportiu

El Club Patí Vic. | Adrià Costa
per Osona.com, Vic | 30 de desembre de 2022 a les 17:45 |
A partir d'aquest diumenge 1 de gener de 2023, el Club Pati Vic passarà a ser propietat municipal de l'Ajuntament de Vic, qui va fer un pas endavant ara fa uns mesos per comprar aquest equipament esportiu, després d'estar immers en un concurs de creditors des de feia 3 anys.

El consistori vigatà ha difós un vídeo explicatiu a través de les seves xarxes socials, una filmació protagonitzada per Titi Roca, regidor d'Esports de la ciutat, per explicar-ne el procediment.
Fins ara no havien transcendit gaires detalls de com serà el projecte de reforma global i el traspàs de l'equipament, i ara, Titi Roca explica que "hi haurà una primera fase on l'obertura serà dels dos pavellons, les pistes de pàdel i tenis per a ús escolar i federat" i detalla que el Vic ETB s'ha posat a disposició de l'Ajuntament per acollir els socis que vulguin utilitzar les seves instal·lacions.


Roca també afirma que, a partir d'ara, es començarà a "treballar el projecte del futur del Patí Vic, per obrir una instal·lació municipal per a tota la ciutadania", juntament amb la taula d'esports.

En referència als socis de l'entitat, el regidor d'esports diu que, en el futur del nou equipament, "tindran un lloc preferent".


 

Participació