Vic es transforma en un poblat medieval

Del 8 a l'11 de desembre la ciutat acull una nova edició del Mercat Medieval, que enguany recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia

Mercat Medieval de Vic.
Mercat Medieval de Vic. | Adrià Costa
08 de desembre del 2022
Actualitzat el 09 de desembre a les 18:30h
Torna una nova edició del Mercat Medieval de Vic. Des d'aquest dijous 8 i fins al diumenge 11 de desembre, la ciutat acull l'esdeveniment anual més multitudinari de la capital d'Osona on s'espera rebre un gran nombre de visitants.

El Mercat Medieval de Vicrecupera les xifres anteriors a la pandèmia, amb unes 380 parades, i torna a l'escenari de sempre, els carrers del casc antic, on artesans, taverners i firaires oferiran tota mena de productes. També tornen les demostracions dels oficis més destacats de l'època, i una àmplia oferta de menjar.

Tampoc hi faltarà la ja mítica representació teatral de La Trifulga de l'Altarriba, a càrrec de la companyia Teatre Essela, un capítol històric del segle XV que permetrà als espectadors fer un recorregut per diferents espais emblemàtics del centre històric de la ciutat. En definitiva, quatre dies de gresca i xerinola pels carrers de Vic, i també de cultural i història de la ciutat.

Com arribar-hi i a on aparcar?

Des de l'Ajuntament de Vic s'informa que, durant els quatre dies del Mercat Medieval, la mobilitat a diferents punts de la ciutat es veurà afectada. En aquest sentit, hi haurà restriccions de trànsit als vehicles particulars, principalment, al centre de la ciutat.

El transport públic també variarà el seu recorregut en alguna de les línies de bus urbà, sobretot durant el cap de setmana, ja que dissabte el matí també se celebra el mercat setmanal de la plaça Major, que enguany es trasllada al carrer Jacint Verdaguer.
 
Arxivat a