1 de 10
empresa

​La Intersindical denuncia acomiadaments improcedents a Bon Preu

L’empresa d’alimentació nega cap tipus de persecució sindical i diu que es tracta d’una reestructuració de magatzem

Un supermercat Bonpreu | Josep M. Montaner
per Pere Pratdesaba, Vic, Catalunya | 24 d'octubre de 2022 a les 11:49 |
La Intersindical ha emès un comunicat on denuncia la “persecució sindical a l’empresa Bon Preu”. En concret, explica que s’han acomiadat quatre treballadors, dos dels quals afiliats a La Intersindical, al cap de poques setmanes de crear la secció d’aquest sindicat a dins el grup d’alimentació amb seu a Osona. 

“Clarament, els motius de l'acomiadament que es comuniquen a l'hora de l'acomiadament són una falsedat per justificar una praxi il·legal de persecució sindical”, diuen des del sindicat, que reclamen la readmissió dels treballadors. 


Des de Bon Preu, però, la versió és totalment diferent, tal com ha explicat un portaveu de l’empresa a Osona.com. A la firma, no li consta que s’hagi creat a hores d’ara cap secció de La Intersindical i només reconeixen representació sindical d’UGT i CCOO.

A més, segons l’empresa, els quatre acomiadaments s’han produït en una reestructuració de la plantilla del magatzem i s’ha fet seguint tots els procediments “habituals”, amb prèvia informació a UGT i CCOO.

Participació