Un restaurant de Viladrau guanya el «Joc de Cartes» de TV3

Can Berri s'imposa com a millor restaurant amb vistes al Montseny al Mas La Rovira d'Espinelves i al Molí de les Pipes d'Arbúcies

Hèctor i Eloy Bayarri amb Marc Ribas al mig.
Hèctor i Eloy Bayarri amb Marc Ribas al mig. | TV3
Redacció
08 de setembre del 2022
El restaurant Can Berri de Viladrau ha guanyat el programa de Joc de Cartes d'estiu com a millor restaurant amb vistes al Montseny. "La gastronomia del Montseny és rica i variada, però té una cosa que la fa única: les seves vistes". Així arrencava Marc Ribas el programa que també va fer parada al Mas La Rovira, a Espinelves, i al Molí de les Pipes, a Arbúcies.

Al programa, que es pot recuperar en aquest enllaç, no hi van faltar nervis, tensió i, fins i tot, alguna llàgrima. La ruta va arrencar a Espinelves, després va passar per Viladrau i finalment a Arbúcies.

En la primera ronda de puntuacions, en què els restauradors es puntuen entre ells, hi va haver una classificació molt ajustada. Entre el primer -Can Berri- i el tercer -El Molí de les Pipes-, només hi havia dues dècimes de diferència. La puntuació de Ribas va consolidar la primera posició del restaurant de Viladrau que va acabar amb un 7,3. Els altres dos establiments van empatar amb un 6,7.

Finalment, doncs, Hèctor i Eloy Bayarri es van endur el premi de 3.000 euros i es van coronar com a millor restaurant amb vistes al Montseny. Pare i fill van aconseguir la millor puntuació en el menjar, tant dels altres restauradors (8) com del mateix Ribas (9), que també va valorar amb aquesta nota d'excel·lent el servei i el preu.