1 de 10
Vic

Més de 2.600 persones passen pel festival Off Modo de Vic

Txell Miras ha estat distingida amb el Premi Honorífic a la trajectòria professional

El festival Off Modo de Vic s’ha celebrat del 9 a l’11 de juny | Festival Off Modo
per Osona.com, Vic, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 17:54 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Balanç positiu a la tercera edició de l'Off Modo Fashion Festival. Tal com recull l'organització en una nota, més de 2.600 persones han assistit a l'esdeveniment en què la moda d'autor n'és la protagonista. De fet, l'afluència ha desbordat les previsions i el dissabte molta gent no va poder accedir al recinte perquè ja no hi havia places disponibles.

El festival, organitzat pel Vic Fashion Institute i dirigit per Vicenç Mustarós, s'ha celebrat durant el 9, 10 i 11 de juny a l'edifici modernista de la Casa Ricart. Durant les tres jornades, s'han citat dissenyadors que creen les seves pròpies col·leccions i treballen des d'un punt de vista experimental i innovador.


L'esdeveniment ha girat entorn de tres eixos principals, com són les desfilades i performances, on els dissenyadors seleccionats mostren les seves creacions; l'espai de venda de creacions, ANONIMS, i diferents activitats per apropar la cultura de la moda com ara xerrades o la retrospectiva dedicada a Txell Miras.

Precisament, en el marc del festival, s'ha lliurat el premi honorífic a la trajectòria professional a aquesta dissenyadora, amb l'objectiu de reconèixer les seves col·leccions i la seva capacitat artística.

 

Participació