​El PP confia recuperar el regidor a Vic

Pau Ferran és el candidat dels populars per a les municipals a la capital d'Osona, on no tenen representació des del 2003

Pau Ferran és el candidat del PP a Vic.
Pau Ferran és el candidat del PP a Vic. | Twitter @NNGGcat
Osona.com
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:28h
El líder del PPC, Alejandro Fernández, va dir aquest diumenge que el partit confia poder recuperar la representació a l'Ajuntament de Vic a les properes eleccions municipals, el maig del 2023. En un acte de Noves Generacions a Vic, va assegurar que tenen tota la confiança en el candidat als comicis, Pau Ferran, que també és vicesecretari de l'organització juvenil.

Fernández va apuntar que volen tornar a créixer a la comarca després d'una etapa "complicada". De fet, el Partit Popular no regidor a l'Ajuntament de Vic des del 2003, és a dir, fa gairebé 20 anys. Va aconseguir un representant a les municipals del 1991 i 1995.

En aquest acte el líder dels populars també va assegurar que el PP surt "reforçat" amb el nou lideratge d'Alberto Núñez Feijóo al partit. Va explicar que el PP està centrat en "la política pràctica i la batalla de les idees" i va remarcar que això demostra que el partit "ha tornat".