La nova Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible atrau més de 4.500 visitants a Vic

L'organització confirma que es tornarà a celebrar l'any vinent per la bona acollida

Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible, aquest dissabte
Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible, aquest dissabte | Adrià Costa
Osona.com
21 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:51h
Bona acollida de la nova Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible (FECS) de Vic. La proposta, que es va celebrar de dijous a dissabte, va reunir més de 4.500 persones al recinte firal del Sucre. Els dies de més afluència van ser el primer, centrat sobretot en l'autoconsum i amb visitants més professionals; i el darrer, al voltant de la bioconstrucció amb un públic més general.

Sigui com sigui, es confirma l'interès en els reptes actuals de la transició energètica i la bioconstrucció. De fet, aquesta fira neix de la fusió dels esdeveniments que s'han celebrat anteriorment a la ciutat, com la Fira de la Biomassa, Saló del Biogàs, la Fira de l'Autoconsum Elèctric i Fira de la Fusta Constructiva.

Amb aquesta bona acollida, l'organització confirma que el certamen tornarà a celebrar-se el febrer del 2023 amb l'objectiu de consolidar-la en els propers anys.

De jornades tècniques a una seixantena d'expositors
Un dels elements destacats de la programació van ser les jornades tècniques que van generar molt interès i van reunir molta afluència de públic. Unes 550 persones van anar passant per les diverses xerrades. Entre les conferències va destacar el bloc sobre les comunitats energètiques, les de gestió forestal i la ponència de l'arquitecte Carles Oliver sobre rehabilitació i patrimoni.
 
Arxivat a