​Manlleu inverteix 1,6 milions d'euros en la millora dels seus polígons

Les actuacions executades han afectat àmbits com l'aigua, la mobilitat, l'energia i les telecomunicacions

Redacció
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:24h
Una imatge d'un polígon de Manlleu
Una imatge d'un polígon de Manlleu | Diputació de Barcelona
En el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, Manlleu ha finalitzat les obres del seu PAE (que engloba els diversos polígons de la localitat), que han suposat millores notables en la mobilitat, telecomunicacions, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental. El pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

En concret, les actuacions executades han estat en aquests àmbits: aigua (renovació de part de la xarxa de l’aigua potable i canalització del torrent del Perer amb un nou col·lector), mobilitat (millora de la pavimentació de la calçada i voreres, senyalització viària horitzontal i vertical, aparcaments), energia (instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, remodelació de l’enllumenat públic, amb llumeneres tecnologia LED, nous quadres elèctrics, sistema de mesura i control consum energètic) i telecomunicacions (instal·lació de canalitzacions per fibra òptica.

El cost total del projecte de millora del polígon de Manlleu ha estat de 1.614.438,68 euros, dels quals 1.162.917,72 euros han estat aportats per la Diputació de Barcelona (72,03%) i la resta pel consistori municipal (451.520,96 euros, 27,97%). Aquestes millores tindran impacte a les 213 empreses d’aquest polígon, que ocupen un total de 1.537 treballadors.

A través del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d’euros, en dues edicions. El pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.
Arxivat a