Homenatge a Miquel Riera i Pujol per dedicar la vida als altres

La sala 2 de l'Atlàntida de Vic s'omple per reconèixer la seva trajectòria en l'àmbit social de la ciutat i comarca

Homenatge a Miquel Riera i Pujol
Homenatge a Miquel Riera i Pujol | Adrià Costa
Osona.com
15 de desembre del 2021
Actualitzat el 16 de desembre a les 11:35h
Homenatge al vigatà Miquel Riera i Pujol. Aquest dilluns, l'Ajuntament de Vic, amb la col·laboració de l'entitat Amics de la Ciutat, va homenatjar-lo pel seu compromís i dedicació en l'àmbit social de la ciutat i Osona a través d'una quinzena d'entitats socials. Unes 300 persones van omplir la sala 2 de l'Atlàntida on es va reconèixer la trajectòria de Riera.

L'homenatjat ha estat director i membre de la junta de Càritas Arxiprestal de Vic, col·laborador en l'obra de la Llar Juvenil, patró de Casa Caritat, impulsor amb l'Ajuntament de Vic de la creació de la Llar Terricabras, patró de la Fundació Esclerosi Múltiple, membre de la junta de la Fundació Sant Tomàs, patró de la Fundació Gallifa, prior de la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, president de la Fundació Tutelar l'Esguard, fundador i primer president de l'Associació ASHES, membre de Vida Creixent, membre voluntari del Banc d'Aliments, col·laborador del Cotolengo de Barcelona, membre de la Cambra de Comerç i col·laborador de les ordes de les Germanetes dels pobres, de Santa Teresa i Sacramentàries; i membre de Creu Roja Osona, de l'Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes, d'Osonament, la Fundació Hospital Santa Creu de Vic.

A més, ha ajudat a través de tuteles personals a persones amb necessitats, s'ha dedicat a treballar i detectar necessitats en les persones grans i ha estat un gran col·laborador del vigatà il·lustre Joan Riera i Rius, entre altres. Tanmateix, de manera particular, ha ajudat a moltes famílies a pagar lloguers i ha intercedit perquè les famílies sense recursos poguessin accedir a l'habitatge o a cobrir necessitats d'aliments, roba i feina.
Arxivat a