​«El mar» del fotoperiodista Albert Alemany, a l'ACVic

La fotografia, comentada per l'escriptor Ramon Mas, forma part del cicle de fotoperiodisme "Relats fotogràfics" del centre

Albert Alemany amb la imatge que exposa al cicle «Relats fotogràfics» de l'ACVic.
Albert Alemany amb la imatge que exposa al cicle «Relats fotogràfics» de l'ACVic. | Adrià Costa
Osona.com
29 de novembre del 2021
L'ACVic Centre d'Arts Contemporànies ha estrenat aquest novembre un nou capítol del cicle de fotoperiodisme "Relats fotogràfics". En aquesta ocasió, el fotoperiodista Albert Alemany (Vic, 1980) exposa la imatge El Mar, una instantània que forma part d'una sèrie realitzada a Sa Boadella, una cala entre Blanes i Lloret de Mar, el 2018.

Després d'un temps dedicat al fotoperiodisme, el fotògraf ha donat un gir a la seva carrera professional i aposta ara per la fotografia creativa. L'escriptor i editor Ramon Mas ha estat l'encarregat de redactar el text que acompanya a la imatge.

D'altra banda, el centre també exhibeix una selecció d'imatges il·lustrades d'Olga Capdevila dels últims 10 anys. L'exposició "Des de la grada" és la segona del cicle dedicat als il·lustradors osonencs. En l'exposició, Capdevila utilitza l'humor "per indagar en la infància, les relacions, la identitat i la quotidianitat". Són dibuixos, realitzats de manera ràpida i amb una mida petita que, segons la il·lustradora, representen "un dietari d'allò que veig o m'interessa".

Ambdues exposicions es podran veure fins al 8 de gener de l’any que ve.
Arxivat a