Una nova plataforma ofereix 39 pel·lícules en català als menors ingressats a Vic

El servei ja s'ha implementat a un centenar de centres a tot Europa

Victor Rodrigo
14 de novembre del 2021
Una família mirant pel·lícules a través de la tablet, en una imatge d'arxiu
Una família mirant pel·lícules a través de la tablet, en una imatge d'arxiu | CHV
La distribuïdora de cinema Pack Magic ha impulsat la plataforma Film in Hospital, una nova iniciativa online que oferirà a menors ingressats de centres hospitalaris accés lliure i gratuït en un programa que inclou 80 pel·lícules. De totes aquestes, un total de 39 estaran en català. La iniciativa s'ha dissenyat conjuntament amb festivals, distribuïdores, iniciatives d'educació audiovisual i amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura de la Generalitat.

Film in Hospital pretén oferir un "instrument addicional de suport emocional" que permeti atendre la salut mental des d'una perspectiva integral. Aquest nou servei ja s'ha implementat a més d'un centenar d'hospitals d'Europa i ara arriba a Catalunya, a 11 centres hospitalaris. Aquí podeu consultar el llistat complet de ficcions catalanes i espanyoles que estaran disponibles.

Són l'Hospital Universitari de Vic; el Consorci Sanitari de l'Anoia (Barcelona); la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla (Tarragona); l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (Girona) i l'Hospital Sant Bernabé (Barcelona). La regió sanitària Terres de l'Ebre (Tarragona), Mútua Terrassa (Barcelona), l'Hospital Vall d'Hebron (Barcelona), l'Hospital Germans Trias i Pujol (Barcelona), l'Hospital de Figueres (Girona) i el de Sant Joan de Déu (Barcelona) són els centres que completen la llista.
Arxivat a