L'empresa Japan Espais de Manlleu rep un accèssit del Premi Emprenedoria Quintanes-BBVA

La Granja Mas Bes de la Selva s'emporta el primer premi dotat amb 15.000 euros

Finalistes i jurat del Premi Emprenedoria Quintanes/BBVA
Finalistes i jurat del Premi Emprenedoria Quintanes/BBVA | Josep M. Montaner
Osona.com
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:02h
L'empresa Japan Espais de Manlleu ha rebut un accèssit del Premi Emprenedoria Quintanes-BBVA. Ho ha fet en la categoria de jardineria per la seva singularitat del projecte i per la seva capacitat per innovar i desenvolupar activitats connexes a la jardineria. Aquesta empresa d'exteriorisme està especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura.

A més d'aquest accèssit de 2.000 euros, també se'n va lliurar dos més a Talkual de Bellpuig en el sector agroramader i a SingularWood, de Santa Coloma de Farners, pel sector forestal.

Granja Mas Bes, primer premi
La Granja Mas Bes de Salitja, a la Selva, s'ha emportat el primer premi valorat en 15.000 euros. Es tracta d'una família dedicada al sector ramader que té 1.200 vaques i destaca per la seva diversificació. El jurat n'ha valorat el caràcter emprenedor, la transformació en un negoci diversificat i capa´de portar a terme activitats de diferents tipologies.

L’escola EFA Quintanes, juntament amb la Fundació Antiga Caixa ManlleuBBVA i Casa Tarradellas, van crear el 2016 aquest premi que fomenta l’emprenedoria i la innovació en els sectors agroramader, forestal i de la jardineria. D'aquesta manera es posen en valor els negocis i les activitats del món rural.

L'acte del premi de caràcter biennal es va celebrar dijous passat a l'Auditori Marià Vila d'Abadal de l'edifici del Sucre de Vic.
Arxivat a