​Joves Ecosocialistes celebra la trobada d'estiu a l'Esquirol

Té lloc al Mas Cal Masover fins al 5 de setembre

Joves Ecosocialistes celebra la seva Trobada d'Estiu a l'Esquirol.
Joves Ecosocialistes celebra la seva Trobada d'Estiu a l'Esquirol. | Joves Ecosocialistes
Osona.com
03 de setembre del 2021
L'associació Joves Ecosocialistes està celebrant aquests dies la seva Trobada d'Estiu a la Masia Cal Masover de l'Esquirol. La quedada d'aquest any, que se celebra fins al 5 de setembre, porta el nom de Maria Salvo, la lluitadora antifranquista i militant del PSUC. Fins ara s'han celebrat diversos actes, debats i taules rodones on han participat l'exregidor de Vic, Arnau Martí, Joan Herrera o Dolors Camats, entre altres.

La Trobada de Joves Ecosocialistes vol esdevenir un espai clau per la formació i l'oci dels i les joves, que reflexionaran sobre el paper de la seva organització, la seva història, així com de les problemàtiques de l'ecologisme del passat, present i futur.

Aquest divendres a les 6 de la tarda la diputada Aina Vidal i el diputat Joan Carles Gallego participaran en la trobada, així com Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya. El dissabte intervindran Jaume Asens i Joan Mena, entre altres. I del diumenge, últim dia de la trobada, en destaca la intervenció de Lídia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, i molts altres.