02
de juliol
del
2021
Osona Cuina, el col·lectiu de restaurants de la comarca, creix amb quatre noves incorporacions. Es tracta de L'Horta de Tavertet amb Jordi Coromina com a xef; el Divicnus de Vic amb Marc Currius a la cuina i Marc Galceran a la sala; el Devici també a Vic amb Èric Soldevila als fogons; i finalment, la Cerve i el Drau de Viladrau amb Daniel Vives i Vane Vigas al capdavant.
A través d'una nota, des del col·lectiu valoren positivament l'entrada d'aquests quatre nous restaurants, ja que així "se segueix l'aposta per la gastronomia de qualitat de la comarca", cosa que els permetrà ser un altaveu major per a la seva cuina.
A la foto, d’esquerra a dreta hi apareixen Èric Soldevila (Devici), Jordi Coromina (Horta), Eduard Aliberch (Cal Jutge), Dani Vives (La Cerve i el Drau), Uri Sala (El Gravat), Marc Buxaderas (Divicnus), Jordi Arumí (Arka), Marc Galceran (Divicnus), Albert Reniu (Ca l’U). Hi falten Ferran Rovira (Ca la Cinta), Gil Currius (Bareku), Santi Masallera (Tresona XXI) i Toni Sala (Fonda Sala).
A través d'una nota, des del col·lectiu valoren positivament l'entrada d'aquests quatre nous restaurants, ja que així "se segueix l'aposta per la gastronomia de qualitat de la comarca", cosa que els permetrà ser un altaveu major per a la seva cuina.
A la foto, d’esquerra a dreta hi apareixen Èric Soldevila (Devici), Jordi Coromina (Horta), Eduard Aliberch (Cal Jutge), Dani Vives (La Cerve i el Drau), Uri Sala (El Gravat), Marc Buxaderas (Divicnus), Jordi Arumí (Arka), Marc Galceran (Divicnus), Albert Reniu (Ca l’U). Hi falten Ferran Rovira (Ca la Cinta), Gil Currius (Bareku), Santi Masallera (Tresona XXI) i Toni Sala (Fonda Sala).