1 de 10
TALENT CONVIDAT

Un projecte per divulgar la xarxa de talent osonenc al món

Arrenca Talent Convidat, un cicle d'entrevistes que publiquen Osona.com i "El 9 Nou"

Núria Macià, Agustí Danés, Lurdes Baulenas, Miquel Macià, Joan Turró i Pere Antentas | Adrià Costa
per Osona.com, 7 de juny de 2021 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entrevista a Violeta Sànchez, manlleuenca que treballa al Laboratori Nacional d’Energies Renovables dels Estats Units, arrenca el projecte Talent Convidat, un cicle d’entrevistes que es publicaran conjuntament a Osona.com i El 9 Nou per divulgar la xarxa de talent osonenc al món. Talent Convidat, una iniciativa promoguda per Creacció en el marc del projecte DOT (Talent d'Osona) iniciat fa uns mesos, vol reconnectar amb la comarca professionals d’Osona que han desenvolupat la seva trajectòria a l’estranger. 


El projecte es desplegarà amb tres accions mensuals entorn de la mateixa persona: una entrevista gravada en vídeo que faran de manera alterna periodistes d'Osona.com i El 9 Nou, un webinar obert al públic sobre una temàtica relacionada amb la trajectòria professional de la persona entrevistada, i una reunió privada amb agents del territori per buscar sinergies i intercanviar punts de vista per fer avançar àrees estratègiques d'Osona.

Les entrevistes, independentment del mitjà de comunicació que les realitzi, es divulgaran conjuntament a través d'El 9 Nou i Osona.com, i dels canals de comunicació de Creacció, Cambra d’Osona, Consell Empresarial d’Osona (CEDO) i UVic-UCC, institucions que hi donen suport. La directora executiva de Creacció, Núria Macià, destaca que Talent Convidat és la conseqüència directa del projecte DOT i que, ara, ja tenim mapejats més de 250 osonencs i osonenques en posicions molt rellevants arreu del món. "Són casos extremadament inspiradors i tots es mostren disposats a reconnectar i compartir l’experiència amb el territori. Havíem de fer-ho extensiu tant per buscar sinergies, com sobretot per inspirar el talent de casa".

 
Participació