Montse Arqués és la nova reina Carnestoltes de Torelló

La perruquera torellonenca anirà a la carrossa dels Embaukats durant la rua del Carnaval de Terra Endins que se celebrarà el 22 de febrer

La nova reina es va donar a conèixer aquest dissabte al Cirvianum.
La nova reina es va donar a conèixer aquest dissabte al Cirvianum. | Aj. de Torelló
Osona.com
03 de febrer del 2020
El Carnaval de Terra Endins de Torelló ja té reina: Montse Arqués. Aquest dissabte al vespre, el Teatre Cirvianum del municipi va donar el tret de sortida a les activitats del Carnaval i va donar conèixer la 42a reina Carnestoltes. Arqués és perruquera de professió i coneguda per haver participat com a actriu en diverses obres de teatre local.

Es dona el cas que el seu fill, Raül Serra, és carrossaire i un dels dissenyadors de la carrossa d'Embaukats, colla guanyadora de la rua 2019 i, per tant, responsable de portar la Reina durant la rua d'aquest any que se celebrarà el 22 de febrer.

La presentació d'enguany, que va anar a càrrec de Xevi Capdevila, Edu Pujol i David Ceballos, va estar ambientada en un hospital psiquiàtric, com sempre amb molt d'humor i sàtira sobre temes locals. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, durant la presentació es van anunciar les principals novetats de la celebració del Pullassu, com ara l'allargament de la cercavila i el color del mocador, que aquest any serà de color fúcsia; o que la Nit de Senyoretes i Homenots, aquest any serà una crítica als cossos suposadament perfectes.

D'altra banda, també es va projectar el documental Candi. El Dia del Rei, en homenatge al desaparegut Quim Sala "Candi", pastisser de professió i Carnestoltes de vocació, que durant dinous edicions va representar la figura del Rei Carnestoltes. En el documental intervenen algunes de les persones que van col·laborar amb en Candi a l'hora de dissenyar els vestits, les perruques i els barrets que estrenava cada any, així com els membres de la carrossa de l'organització, encarregats de portar el rei, o els responsables de la logística que se seguia la nit de Carnaval.
Arxivat a