Un detingut, talls a les carreteres i milers de persones al carrer; així ha estat la vaga del 21-F a Osona

Milers de persones omplen la plaça de Vic per denunciar el "judici farsa" i la manca de drets polítics i socials

La plaça de Vic, aquest dijous a la tarda, per la vaga del 21-F
La plaça de Vic, aquest dijous a la tarda, per la vaga del 21-F | Josep M. Montaner
21 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:52h
Milers de persones han participat aquest dijous a la vaga general del 21-F a Osona. Des de primera hora del matí, s'ha tallat la C-25 a l'altura de Gurb, just a tocar de la confluència amb la C-17. Al migdia hi ha hagut una tractorada pels carrers de Vic i la convocatòria ha acabat amb una multitudinària manifestació a la plaça Major, gairebé plena.

A la concentració comarcal de la tarda representants de sindicats, entitats i partits han denunciat la manca de drets polítics i socials i han criticat durament el "judici farsa" de l'1-O. Des de la plaça, també han reclamat la llibertat del jove detingut aquest matí durant el tall a la C-25: "No hi som tots, falta en Roger". La convocatòria ha acabat amb el cant d'Els Segadors.


Un detingut i càrregues policials al matí

La C-25 ha estat tallada durant més de 5 hores -de les 7 del matí a les 12 del migdia-. Durant el tall la carretera, algunes persones han resultat ferides pels cops de porra dels Mossos d'Esquadra, que han intentat desallotjar sense èxit. També han detingut un jove de Calldetenes acusat d'atemptar contra agents de l'autoritat.
Arxivat a