Manlleu

Manlleu instal·la taules de pícnic a la font de la Cadernera

L'actuació, que està emmarcada en el procés de participació per millorar el Passeig del Ter, ha tingut un cost de gairebé 3.000 euros

La font de la Cadernera amb els nous equipaments. | Aj. de Manlleu
per Redacció, 7 de febrer de 2019 a les 16:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les propostes sorgides del procés de participació ciutadana per millorar el Passeig del Ter de Manlleu feia referència a impulsar projectes de recuperació de les fonts del municipi. En aquest marc, tal com explica l'Ajuntament, s’ha fet una actuació de millora de la font de la Cadernera, on s’hi han instal·lat tres taules de pícnic adaptades i un panell informatiu.  El cost total de l'actuació ha estat de 2.976,60 euros (IVA inclòs).
  

La font de la Cadernera està situada a tocar del torrent del Poquí, just sota la masia del Dolcet. S’hi accedeix pel camí que connecta l’estació de trens amb el canal industrial i el passeig del Ter. L’entorn de la font ja comptava amb alguns bancs però se n’ha volgut potenciar el seu ús, col·locant tres taules de pícnic adaptades i un panell informatiu. El panell tracta sobre les fonts a Manlleu, la història de la font i les principals característiques de les caderneres (Carduelis carduelis).

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació