Vic estrena mobiliari dins el Parc Street Work out

El casal Vicjove ha construït una taula i uns bancs amb palets que actuen de zona de descans dins de l'espai

Participants del casal d'estiu del Vicjove amb el material urbà que han construït
Participants del casal d'estiu del Vicjove amb el material urbà que han construït | Ajuntament de Vic
Redacció
25 de juliol del 2017
Una quarantena de joves que participen en el casal d'estiu Cívicus, que organitza Vicjove, han construït mobiliari urbà per potenciar l'activitat física i l'esport a Vic. Es tracta d'una taula i uns bancs elaborats amb palets que s'han instal·lat al parc d'Street Work Out, ubicat al carrer Alguer, que actuarà de zona de descans.

Titi Roca, regidor d’Esports i Joves, situa el parc dins el Pla de l’Esport que està fent l'Ajuntament de Vic a la ciutat. Es tracta “d’un espai lliure i obert a la ciutat per fomentar la pràctica esportiva a l’exterior”, explica Roca, tot mencionant que la iniciativa del parc va néixer gràcies a la proposta dels joves durant una reunió celebrada a l’Ajuntament.

Xènia Vilamala, tècnica del casal, comenta que es va optar per ubicar el mobiliari al parc d’Street Work Out perquè es tracata d’un “espai jove, de nova creació i que ha servit perquè els joves entrin en contacte amb aquesta innovadora disciplina esportiva”. 

L'espai compta amb la participació de l’ACVic Centre d’Arts Contemporànies i la seva gerent, Maite Palomo, valora positivament la col·laboració amb el Cívicus. L'entitat ja va cooperar l’any passat amb el casal mitjançant un projecte semblant a l’Anella Verda.

Després de l'acte de presentació un grup d'esportistes que realitzen exercici al carrer ha realitzat una exhibició de l'activitat física. Aquests han estat Fabio Alexander Quijije, Eliza Zamotaeva, Miguel Ángel Espigares, Sergi Higueruelo i Gerard Valentin.
Arxivat a