Un restaurant de Seva ofereix plats de carn de cocodril

Redacció
08 d'abril del 2009
 
NOTA DE PREMSA
RESTAURANT CAN PICA-SOQUES, SEVA

La carn de cocodril, la nova sensació gastronòmica, arriba a Osona
 
Una de les últimes sensacions, menjar carn de cocodril, arriba de la mà del restaurant Can Pica-soques de Seva, població situada a la falda del Montseny, a la comarca d’Osona.

Can Pica-soques, que sempre s’ha caracteritzat per la seva excel•lent cuina tradicional i mediterrània amb el toc especial del seu chef Josep Clark, ens sorprèn amb aquest tipus de carn exòtica.

Dels cocodrils no tan sols s’aprofita la seva pell per fer sabates, bosses, etc, també la seva carn és molt apreciada en alguns països asiàtics i està considerada com un luxe exquisit dins dels anomenats aliments exòtics. La investigació mèdica ha provat que té un nivell de greix i colesterol menor que el de la carn de pollastre, conté proteïnes i aminoàcids rics d’alta qualitat, àcids grassos no saturats i una gran varietat de vitamines beneficioses pel cos humà. La carn de cocodril, a més de deliciosa, enriqueix la sang, enforteix els músculs i els ossos i és un gran remei per a la tos, el reumatisme i la diabetis.

Can Pica-soques us brinda l’oportunitat de degustar aquest magnífic menjar: una carn molt saborosa i de textura agradable, no tan dura com la carn ni tan tova con el peix, amb un sabor que es podria descriure com una fusió entre el peix o el marisc i la carn de pollastre. Es tracta d’una carn mai abans provada, amb un sabor completament nou i que de ben segur satisfarà des del paladar més curiós fins al més exigent.

Perquè pugueu jutjar amb criteri, a Can Pica-soques us convidem a descobrir aquesta exquisidesa: des d’una simple tapa per a submergir-vos en aquesta experiència exòtica, fins a un plat complet de cocodril a la brasa per als més gosats.

La gastronomia a Osona està evolucionant constantment i ara, de la mà de Can Pica-soques, s’obre camí cap a les carns exòtiques. I qui sap si gaudint d’un bon plat de carn de cocodril podrem prevenir el reumatisme o una simple tos!. A Can Pica-soques estem convençuts que aquesta aposta gastronòmica us sorprendrà i ben segur no deixarà indiferent a ningú.

Bon profit!