El restaurant de l’Escola d’Hosteleria d’Osona incorpora un menú de fonda

Redacció
13 de novembre del 2008

Pel que fa als dimecres i dijous, l’Escola continua amb la seva oferta de “menú degustació”. En aquesta ocasió, es poden provar plats com l’arròs caldós de llamantol, el saltat de bolets de temporada amb ou poché, el colomí guisat amb raïm o l’estofat de maduixa i gelat de vainilla. El preu, 24 euros.
 
Suprema d'orada amb verdures rostides
 
Degut a l’espai limitat, per gaudir de la cuina d’aquests joves cuiners al restaurant pedagògic cal fer una reserva prèvia, trucant al telèfon 93 887 08 54. Els horaris també són limitats: de les 13:30 a les 15:00 hores.
 
El centre, consolidat

L’Escola d’Hosteleria d’Osona encara enguany el seu tercer curs, des que es va inaugurar a l’any 2006. En aquests moments, presenta una oferta educativa plenament consolida, amb dos cursos de cuina i sala i uns 60 alumnes, la majoria d’Osona i les comarques del voltant. De cara a l’any que ve, el centre espera aconseguir un nou cicle formatiu de pastisseria.
 
Saltat de bolets de temporada amb ou poché
 
A més, en els propers mesos, l’Escola passarà a ser gestionada per la Fundació Privada Osona Gastronomia, “un instrument per anar un pas més enllà de la formació, amb activitats i projectes gastronòmics de projecció comarcal”, segons explica el propi alcalde de Tona, Josep Salom. El nou ens estarà format per l’Ajuntament de Tona, l’Ajuntament de Vic (a través d’ImpeVic), el Consell Comarcal d’Osona i el Gremi d’Hostaleria d’Osona. Més endavant s’hi podria afegir la Universitat de Vic, que també ha estat convidada a adherir-s’hi.
 
Entre els projectes que podria impulsar la Fundació es barregen possibilitats molt diverses, des de la formació ocupacional pel sector (reclamada per empreses i professionals), presentació de productes, fires, fòrums, intercanvis internacionals i la gestió de les pràctiques dels alumnes de l’escola fins a la promoció i difusió en un àmbit més turístic.
- Més informació de la Fundació Osona Gastronomia