Notícies per autor: Paula Carreras

@paulacarreras

Periodista i comunicadora cultural, interessada en l'art, la llengua, el feminisme i la cultura pop. Com a periodista, ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio, RAC1, el 33 o 8tv. Ha impulsat, juntament amb Clàudia Rius, Rita Roig i Ofèlia Carbonell, el podcast Gent de Merda, a Radio Primavera Sound.

29/09/2022
Gent passejant pel Parc de la Ciutadella
Gent passejant pel Parc de la Ciutadella | Ajuntament de Barcelona
«Fa una mica de gràcia que no ens generi cap mena de contradicció barrejar pa amb tomàquet amb un cafè a primera hora del matí»
16/09/2022
Imatge il·lustrativa
Unsplash
«Com que fa temps que llegeixo amb un llapis a la mà, una forma eficaç que he trobat al llarg dels anys de quantificar com m'ha interessat un llibre és fullejar-lo i veure si està molt subratllat o no gaire»
08/09/2022
La reina Elisabet II, en imatge d'arxiu
La reina Elisabet II, en imatge d'arxiu | Europa Press
«Déu-n’hi-do la quantitat de moments històrics que hem viscut els darrers anys. És una mica esgotador, s’ha de poder dir això també»
30/08/2022
Un sofà davant de contenidors a Barcelona
Un sofà davant de contenidors a Barcelona | @stoopingbcn
«Té alguna cosa d’especial trobar pel carrer un joc de sis cadires horroroses que tu segur que no les voldries mai ni per als teus pitjors enemics però potser algú altre sí»
21/08/2022
Gent refrescant-se a les illes climàtiques del Port Vell
Gent refrescant-se a les illes climàtiques del Port Vell | Pau Ollé
«Si et passes els estius treballant a la ciutat, d'amors fugissers en pots tenir més aviat pocs, però sempre es coneix gent nova. En això Barcelona mai decep»
13/08/2022
Veïns i turistes passejant per Barcelona
Veïns i turistes passejant per Barcelona | Vicente Zambrano González
«Si algú s’esforça a fer l’exercici de passar un dia sencer parlant en català a la ciutat veurà de seguida que és pràcticament impossible. I, sobretot, molt esgotador»
05/08/2022
Veïns i turistes passejant per un mercadet
Veïns i turistes passejant per un mercadet | Cedida
«Fer-se gran deu consistir, també, a assumir que les rutines ja no es trenquen durant tres mesos i que ara amb prou feines ho fan durant quinze dies»
31/07/2022
Rosalía, en un dels concerts del passat cap de setmana al Palau Sant Jordi
Rosalía, en un dels concerts del passat cap de setmana al Palau Sant Jordi | Europa Press
«Els que som inquiets culturalment haurem maleït no haver tingut el do de la ubiqüitat en nombroses ocasions durant aquest mes»
15/07/2022
Una de les sales de l'exposició
Una de les sales de l'exposició | Fundació Joan Miró
«Aquesta setmana, tornant a visitar la Fundació Miró per enèsima vegada he après que per molt que imperés el seny, Miró creia en les forces fosques i en l'astrologia»
06/07/2022
Roger Mas, en una actuació
Roger Mas, en una actuació | MMVV
«De tant en tant, al mig de la ciutat s'hi genera una mena d'oasi que ens permet aïllar-nos i tenir experiències tant tel·lúriques com astrals»
Pàgina 1 de 5