Notícies per autor: Paula Carreras

@paulacarreras

Periodista i comunicadora cultural, interessada en l'art, la llengua, el feminisme i la cultura pop. Com a periodista, ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio, RAC1, el 33 o 8tv. Ha impulsat, juntament amb Clàudia Rius, Rita Roig i Ofèlia Carbonell, el podcast Gent de Merda, a Radio Primavera Sound.

01/12/2021
«El dubte enriqueix el debat. Hi ha moltes coses que no tenim clares perquè requereixen una reflexió, una anàlisi i segurament un diàleg que molts no tenim temps de dur a terme»
24/11/2021
«L’últim Nadal el vaig passar amb un estrès posttraumàtic de cavall, convençuda que mai més podria tornar a gaudir-lo, però enguany l’encesa de llums de Barcelona m’ha recordat tot allò que sempre m’ha agradat d’aquestes dates»
17/11/2021
«La Calòrica, a diferència d’altres companyies de generacions anteriors, afronten el segle XXI mirant-lo a la cara»
11/11/2021
«Durant tota la nostra vida les dones i altres col·lectius oprimits pel patriarcat hem interioritzat mecanismes de defensa per si de cas ens passa mai res quan tornem a casa»
02/11/2021
«Cada cop que juguem una partida de pàdel tenim la sensació que recuperem una mica de la vida social que ens van treure durant el 2020»
26/10/2021
«A Madrid la gentrificació no ha massacrat l'idioma perquè el castellà és una llengua prou majoritària per a ser rendible. Es poden estalviar el "perdona, era amb gel i no amb llet" perquè quan demanen un café con hielo els hi porten un café con hielo»
Pàgina 1 de 1