Puigdemont serà a la llotja de l'Anvers-Barça de Champions

L'expresident, convidat per les autoritats de la ciutat belga, presenciarà un partit dels blaugrana per primer cop des de l'exili

Puigdemont i Laporta, en imatges d'arxiu
Puigdemont i Laporta, en imatges d'arxiu | Nació
17 de novembre del 2023
Actualitzat a la 13:57h
La llotja de l'Anvers-Barça de Champions League comptarà amb una presència inèdita. Carles Puigdemont, convidat per les autoritats de la ciutat belga, serà present a l'enfrontament del pròxim 13 de desembre, tal com ha avançat el Què t'hi jugues de Ser Barcelona. L'expresident de la Generalitat, arran del seu exili a Bèlgica, manté una molt bona amistat amb l'alcalde del municipi. El Barça no ha intervingut en la invitació perquè no té influència en els presents a llotges d'equips visitants. L'oficina de Puigdemont "ni confirma ni desmenteix" el viatge per motius de seguretat.

No serà l'única presència inusual a la llotja de l'Anvers, ja que també està convidat a l'última jornada de la fase de grups del torneig europeu Valtònyc, un altre exiliat que recentment ha tornat a Catalunya després que els delictes pels quals se l'investigava hagin prescrit. Cal recordar que, en dinàmica blaugrana, el partit pot ser important pels de Xavi Hernández que a hores d'ara no tenen tancada la classificació per als vuitens de final.