Abraham Mateo es converteix en el nou boxejador de La Velada III

El cantant de "Señorita", entre d'altres, substituirà Papi Gavi després de la lesió

El nou cartell del combat entre Abraham Mateo i Ampeter a La Velada III
El nou cartell del combat entre Abraham Mateo i Ampeter a La Velada III | La Velada del Año
Nació
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 19:58h
Ibai Llanos està vivint un malson amb l'organització de La Velada del Año III. El que ha de ser l'esdeveniment més gran de Twitch d'aquesta temporada no para de perdre boxejadors per lesió. Primer va ser Viruzz i, ara, Papi Gavi. Si bé, l'equip de Llanos es nega a llençar la tovallola i va tapant forats amb substituts de renom que engresquen la multitud expectant. El darrer, el cantant Abraham Mateo.
 
La veu i el seductor juvenil darrere de temes com "Señorita" ocuparà el lloc de Papi Gavi i lluitarà contra Ampeter, en el que s'acaba de convertir en un dels combats més atractius. Les reaccions a l'anunci no s'han fet esperar i els comentaris grotescos tampoc. "Els xavals pegant-se en una batalla èpica; el meu cap: 'sexy señorita waticonteia'", ha deixat anar l'streamer Ander Cortés.

En la tercera edició d'aquest format, el llistó està molt alt: La Velada del Año II va suposar el rècord absolut de tota la història de la plataforma d'streaming, amb 3,3 milions de persones en directe en el minut d'or de tota la jornada. D'això ja fa pràcticament un any, el 26 de juny de 2022, des de l'Olímpic de BadalonaEls streamers van rebentar internet liderats per Ibai... i ara volen repetir la gesta.


 
Arxivat a